Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

477 commentaren van in totaal 477 beoordelingen
Service
Cor.v.d.Hombergh (velden)
14/12/2018
10

De planning is perfect, wijziging is goed mogelijk in overleg. Goed overleg wat en welk onderhoud er verricht word. Prima servies wagen z.g.a.n. super.

Service
M. Keijzer (Venlo)
14/12/2018
9

Altijd vriendelijk personeel en n goede service

Service
Arnoud Steenhuis
13/12/2018
8

Ben tevreden maar vond onder net iets beter() zou ik zeggen

Verkoop
Huub v d Linden (Venlo)
13/12/2018
9

klantvriendelijk, deskundig advies en uitleg van alle mogelijkheden van de verschillende modellen, goede afhandeling van koop tot aflevering.

Service
Mart Benders (Venlo )
13/12/2018
9

Vriendelijk en correcte behandeling.

Service
Lei vervoort (Venlo)
07/12/2018
9

Omdat de garage vertrouwen uitstraalde.

Service
A.J.Smeets
05/12/2018
10

alles prima

Service
J Heijligers (Horst)
05/12/2018
9

Tevreden

Service
Liesbeth van Bree (Reuver)
30/11/2018
10

Prettig en deskundig.

Verkoop
Erica Rijs-Flekken
29/11/2018
10

Een vriendelijke en correcte behandeling: en vooral deskundig.

Service
J. Lamers
23/11/2018
10

Nog altijd, zeer tevreden.

Service
Dhr. H W Oudenhoven (Tegelen)
09/11/2018
8

Correcte en eerlijke uitleg en deskundige service.

Service
Gerrit Koks (Venlo)
09/11/2018
7

Ik vind de kosten erg hoog, ik hoorde van andere Toyotarrijders dat bij andere dealers de prijzen aanzienlijk lager liggen.

Service
Mw. Beckers
09/11/2018
10

Zowel bij de balie als in de showroom ontzettend vriendelijk personeel die zich de tijd nemen om een praatje te maken, top.

Service
N.Vos (Tegelen )
09/11/2018
9

Vriendelijk en verstand van zaken.

Service
Mevr H.vd Munckhof (Belfeld)
02/11/2018
10

Alles is duidelijk en en naar wens uitgevoerd. Een kleine opmerking, jammer dat je geen gratis vervangende auto mee mag nemen terwijl we toch al 9 jaar vaste klant zijn.

Service
Sef van Poortern (Venlo-Blerick)
02/11/2018
8

Deskundige medewerkers die behulpzaam zijn en je vriendelijk te woord staan. Kortom, een garage zoals ik me die wens.

Service
Timan (Geldrop)
02/11/2018
10

Prettige en betrouwbare dealer.

Service
Dhr.Timmermans (Peel en Maas)
29/10/2018
8

Ik heb geen aanmerkingen over het bedrijf.Aan te bevelen door mij bij iedereen.

Verkoop
Mv benders (Venlo)
29/10/2018
9

Klantvriendelijk goede service

Verkoop
P. Jacobs (Belfeld)
29/10/2018
9

Vriendelijk, correct en duidelijk in de afspraken.

Service
Sophie Ruijtenbeek (Venlo-Blerick)
29/10/2018
9

Men komt afspraken na en men is correct.

Service
Gonny Vercoulen (Steyl)
19/10/2018
7

Ben tevreden

Service
M.H.H. Sampers
18/10/2018
10

Vriendelijk personeel met goede service!

Service
B.Dohmen (Reuver)
17/10/2018
9

Goede snelle en duidelijke afspraken en al jaren een super service.

Service
Paul (Venlo )
17/10/2018
8

Kwaliteit en service en ervaring.

Service
R.S. (Tegelen)
17/10/2018
10

Deskundige en vriendelijke medewerkers.

Service
Hendricks (Belfeld)
11/10/2018
8

Goede garage met vriendelijke mensen. Alleen als ze zeggen dat de auto gewassen klaar staat is dat maar half gebeurd. Enigste teleurstellende wat ik heb geconstateerd. Hier moet zeker aandacht voor zijn. Anders moet Oostendorp Venlo dit niet aanbieden.

Service
Jan Hanssen
11/10/2018
9

Vriendelijk personeel prima service.

Service
Mevr. M. K. Chui (Venlo)
11/10/2018
10

You cannot expect more, everything is perfect.

Service
Peter ter Haar (Belfeld)
11/10/2018
10

Open bedrijf met vriendelijke behulpzame monteurs receptiemedewerkersen de verkoopafdeling is helemaal top nu nog aan de prijs kwaliteit werken was het helemaal 100%.

Service
Ad van Ingen (Venlo)
05/10/2018
9

Word er altijd zeer correct behandeld en mijn YARIS ook !!

Service
Gerard van Bree (Belfeld)
05/10/2018
10

Omdat alles goed gemaakt wordt, de vriendelijkheid en de kundigheid van de werknemers.

Service
Pierre Peters (Tegelen)
05/10/2018
10

Goede service en duidelijkheid gezien de werkzaamheden.

Service
Sjra naus (Kessel)
05/10/2018
9

Goeie service en behulpzaam

Service
theo haanen (venlo)
05/10/2018
9

oostendorp gaat zorgvuldig om met de auto en de klant

Verkoop
Hans Roelofs (Belfeld)
25/09/2018
10

Goed product en goede service

Verkoop
Amanda van Zon (Weert)
19/09/2018
9

Zeer klantvriendelijk en betrokken

Service
g.lucker. (venlo)
13/09/2018
10

Zeer tevreden zeer behulpzaam :brengen en ophalen na de beurt

Service
H. Hendriks (Baarlo)
13/09/2018
9

Omdat ze voor jou staan!

Service
Mevr hoeven van der (Tegelen)
07/09/2018
8

Nog weinig ervaring met oostendorp venlo

Service
Dhr. Theo van den Bekerom (Horst)
06/09/2018
10

Deskundig, klantvriendelijk.

Service
marlies van mullekom (arcen)
05/09/2018
9

Zeer goede service en erg klantvriendelijk

Verkoop
joop wilms (Swalmen)
29/08/2018
9

als ik weer een nieuwe auto koop dan is het zeker weer oostendorp vanwege de goede uitleg en sevice ook de autobeurten laten we door oostendorp doen voor ons is het geen probleem om hiervoor een stuk verder dan de woonplaats te rijden

Service
J.Peeters (Baarlo)
24/08/2018
8

Vriendelijk personeel, Contact met monteur die de auto behandelt heeft is erg goed.Toen ik dringend de dag van de afspraak een auto nodig had , kreeg ik zonder probleem een leen auto tot mijn beschikking

Service
mevr schreurs (tegelen )
24/08/2018
7

even wennen aan andere opstelling van het vorige ,weet niet precies wat iedereen doet ,lopen allemaal heen en weer . zal wel oke zijn ,maar maakt onrustig

Service
Dhr W.Jacobs (Venlo)
23/08/2018
7

De service was prima alleen de kosten voor de grote beurt waren aanzienlijk hoger dan de laatste keer.

Service
Frans vd Hoogt (Venlo)
22/08/2018
9

Prima service

Verkoop
Soree (Venlo)
22/08/2018
9

Goed advies en mooie prijs inruilauto.

Service
Henk Verhaegh (Panningen)
15/08/2018
8

vriendelijk en goed personeel en een goede sevice

Service
Hr. van Rijn (Venlo)
15/08/2018
9

Tevreden over verloop en afhandeling van servicebeurt en voorlichting van baliemedewerkers

Service
fred killaars (reuver)
13/08/2018
9

Wij zijn in deze zaak perfekt en correct behandeld,en de uitvoering van de gevraagde onderhoudsdiensten zijn goed agehandeld

Service
Peter Lormans
01/08/2018
8

Veilig en vertrouwd

Service
Peter Joosten van PJP Film (Kessel)
31/07/2018
9

Ben al 8 jaar naar volle tevredenheid klant en altijd correct behandeld, houwen zo..

Service
Wim Roelofsma (Baarlo LB)
26/07/2018
10

Vriendelijk en deskundig personeel. Je weet van te voren waar je aan toe bent.

Service
Jo Smeets (Venlo)
25/07/2018
8

Prima service en goede afspraken

Verkoop
Ben en Ivonne Peijs (Grubbenvorst)
24/07/2018
9

Prima geïnformeerd met betrekking tot de lease en de auto zelf. Er werd alle tijd genomen om ons te informeren in een informele sfeer. Dit werd door ons als zeer prettig ervaren.

Service
ALBERS (velden)
19/07/2018
8

nee

Service
Jacq. van der Sterren (Venlo)
18/07/2018
10

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en correcte uitvoer van de beurt en tot slot: lekkere koffie in prima ‘koffiehoekje’.

Service
Mirjam van Maanen (Tegelen)
18/07/2018
7

duidelijke opgave van de onderhoudsbeurt, vriendelijke receptioniste die tijdig belde voor de onderhoudsbeurt. Korte wachttijd van de kleine beurt.

Service
Hans Beumers
11/07/2018
10

Open communicatie, komen afspraken na.

Service
Juup Maeghs (Tegelen)
11/07/2018
10

Zeer goed behandeld

Service
Jan de Laat (Venlo)
09/07/2018
10

alles klopte vanaf de aankoop van mijn nieuwe aygo de service bij vragen over de radio/telefoon/muziek was alles zeer duidelijk vriendelijk personeel mooie entourage van de wachtruimte lekkere cappuccino

Service
Jan Teeuwen (Tegelen)
02/07/2018
10

Alles was tot in de puntjes verzorgd, er was zoals afgesproken een vervangende auto beschikbaar. De nota klopte niet maar na overleg is deze aangepast en was deze zoals van tevoren was aangegeven. Prima werk geleverd.

Service
P.Leeuw (Venlo)
29/06/2018
10

niets op aan te merken

Service
PCH Geelen (Arcen)
28/06/2018
9

Prima service, duidelijke informatie over reparaties en over het voorkomen van duurdere reparaties. Prettig om online een afspraak te kunnen maken.

Verkoop
Rien van Heukelom (Venlo)
28/06/2018
8

Goede no nonsense service.

Verkoop
Duijf Jan (Tegelen)
22/06/2018
9

goede servise en goed personeel

Service
W.Jans de Haan (Venlo)
20/06/2018
10

Ben goed en vriendelijk geholpen. Ook werden mijn vragen goed beantwoord.Had wat extra wensen mbt inbouw sportuitlaat.Allemaal geen probleem.

Service
Jochanan Ch. Belinfante (Venlo)
13/06/2018
9

Dit keer hoefde er niet veel te gebeuren, maar wat gedaan moest worden gebeurde snel en uitstekend.Het mogen lenen van een vervangende wagen was fantastisch.

Service
HJ Vergeldt (velden)
06/06/2018
10

Omdat ik een goed gevoel heb als ik mijn auto na een servicebeurt terugkrijg. De rekening komt overeen met wat gebudgetteerd is en mijn auto word schoon afgeleverd

Service
José Bol (Venlo)
06/06/2018
8

OMDAT IK NETJES GEHOLPEN BEN EN ALLE AFGESPROKEN WERKZAAMHEDEN ZIJ TOT VOLLE TEVREDENHEID UITGEVOERD

Service
P.Hen (Blerick)
01/06/2018
8

Goede kwaliteit en service.

Verkoop
Peter van Rijn (Venlo)
29/05/2018
10

De medewerker bij Oostendorp Auto Venlo B.V. heeft blijk gegeven van een zeer dienstverlenende instelling en was zeer hulpvaardig.

Service
Jo Engelen (Tegelen)
24/05/2018
8

altijd goed geholpen, vriendelijk , anders had ik een anderen garage gezocht.

Verkoop
Jan maas (Venlo)
23/05/2018
10

Bij binnenkomst goede indruk ruim de tijd nemen om alles goed door te nemen de verkoper kwam direct betrouwbaar over

Service
johanna hermans toos (venlo)
23/05/2018
9

ruimtelijke uitstraling van de ruimtes lichtgevend

Service
Ron van weersch (Venlo)
16/05/2018
8

Prettige mensen. Je wordt netjes en correct geholpen.

Service
Dhr. Verheijen
02/05/2018
8

wachttijden nadat de auto gereed was te lang.

Service
Wiel Gatzen (Venlo)
26/04/2018
9

Ik ben zeer tevreden, ook als Toyota rijder.VENLO - Oostendorp Auto Venlo B.V. “Ga zo door”

Service
Dhr CG Surewaard
25/04/2018
10

ik kom al 6jaar bij Oostendorp altijd vriendelijk en goed behandelt

Verkoop
Hans Werps (Venlo)
25/04/2018
8

Tot nu toe goed kijken wat toekomst brengt.

Service
Jo Bos (Koningslust)
25/04/2018
9

Gewoon super tevreden

Verkoop
Wim Roelofsma (Baarlo)
25/04/2018
10

De verkoper kwam zeer deskundig en vriendelijk over.Bedrijf ziet er erg professioneel uit.

Service
H.Vercoulen
18/04/2018
8

Ben al jaren een tevreden klant

Verkoop
Jeroen van der Stijl (Grubbenvorst)
11/04/2018
9

Vriendelijk, behulpzaam en goede service

Service
Dhr.P.Kessels (Venlo)
09/04/2018
10

Uitstekende service . Vriendelijk en deskundig personeel.

Service
Lily Driessen-Huijs
29/03/2018
9

Top personeel die hun vak kennen en zeer klantvriendelijk zijn!!!!

Service
DHR. W. DE KIEVIT (GRUBBENVORST)
28/03/2018
10

ZEER VAKKUNDIG, UITSTEKENDE SERVICE, ZEER VRIENDELIJKE BEHANDELING

Service
Staaks (Baarlo)
28/03/2018
8

Was goed

Service
Albert Peulen (Venlo)
23/03/2018
9

Mijn dealer heeft de service van Gommans en Jansen perfect overgenomen, er is vriendelijk, maar vooral ook vakkundig personeel in dienst, cq overgenomen. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken !

Verkoop
Carin Ernst (Belfeld)
21/03/2018
7

Het is goed gegaan heb niets op te merken

Service
Fam. Ververgaert (Venlo)
21/03/2018
10

Keurig vriendelijk personeel staat je te woord ,oprecht eerlijk je voelt je er serieus genomen .

Service
P. Mooren (Horst aan de Maas.)
19/03/2018
10

Prima service. Onderhoud werd direct na aanleveren auto uitgevoerd zodat ik kon wachten en niet eerst naar huis hoefde. Zelfs dagplanning werd hiervoor iets aangepast.

Service
Louis Beerkens (Grubbenvorst)
15/02/2018
9

Goede service en vriendelijk.

Service
W J Th Wim Warmerdam. (Blerick.)
15/02/2018
9

Mijn auto staat al 6 jaar onder controle van de toyota dealer. altijd tiptop, maar ik zij al de prijs is wat aan de hoge kant t.o.v de omliggende bedrijven.

Service
Ben Gielen (Venlo)
14/02/2018
10

altijd vriendelijk en zeer behulpzaam. Goede adviezen op maat . Koffie is super , krantje erbij wanneerje moet wachten .

Service
Beijers Peter, (Belfeld)
07/02/2018
9

in totaliteit ben ik zeer tevreden

Service
Dhr. Heuvelmans (Maasbree)
07/02/2018
9

Tot nog toe zijn wij tevreden.

Service
Paulien Vos (Venlo)
07/02/2018
10

Vriendelijke mensen en duidelijk over de kosten

Service
Herm Haanen (Venlo-Blerick)
24/01/2018
10

Zeer goede service , klantvriendelijk , alleskorrekte afhandeling

Service
HANS KUIPERS (KESSEL [LB])
17/01/2018
10

GOEDE HULP EN GOEDE SURVUS KLANT VRIENDELIJK EN GOEDE UITLEG WAT JE VRAAGT.DAT IS WEL HEEL BELANGRIJK.

Service
Mevr. Elly Geerits (Blerick)
11/01/2018
9

Vriendelijk en goed geholpen

Service
Anoniem
10/01/2018
8

Altijd vriendelijk, goede service, vakmanschap enz. Verder nog 1 tip: heb ik ook al vaker doorgegeven bij receptie, maar volgens mij wordt er niets mee gedaan... leg eens wat vrouwenbladen op de leestafel. Er lagen deze keer weer alleen maar 2 grote stapels met echte mannenbladen, zoals Toyota (krijgen we allemaal thuisgestuurd), men's health en nog wat voor mannen. Niet echt vrouwvriendelijk...

Service
Anoniem
03/01/2018
9

klantvriendlijke benadering , komen afspraken goed na , dit in combinatie met de betrouwbaarheid van toyota autos.Het is al mijn vierde toyota en mijn dochter is nu ook bij deze garage op mijn aanraden en rijdt ook toyota

Service
Anoniem
03/01/2018
10

Showroom ziet er uitstekend verzorgd uit, alle modellen met duidelijke vermelding van prijzen aanwezig.Wachtruimte uitstekend met lectuur, koffie etc.

Service
hannie schreurs (tegelen)
28/12/2017
8

heel veel auto,s in de showroom goede uitstraling ,gezellig zitje om koffie te drinken

Service
Harrie van Heijster (Venlo)
28/12/2017
9

Heb alleen positieve ervaring met het bedrijf

Service
Hub. Hendrikx (Venlo.)
27/12/2017
10

Prettige benadering. Wat afgesproken is wordt nagekomen.Het is zeer duidelijk allemaal. Je kunt erop vertrouwen dat het allemaal goed uitgevoerd word. Nette aardige mensen die allemaal ontzettend hun best doen om het de klant naar de zin te maken.

Service
Anoniem
20/12/2017
10

Prima service , vriendelijk en bekwaam personeel.

Service
de heer W. Huibers (Reuver)
20/12/2017
9

ik ben tevreden

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Vakkundig en zeer vriendelijk geholpen. We kregen een fijn gepoetste auto terug!

Service
Paul Lambi (Venlo)
13/12/2017
9

Hier en daar kan nog wel wat meer rekening gehouden worden met de wensen.

Service
Gerrit Koks (Venlo)
07/12/2017
8

Het was de eerste keer dat ik met **** Venlo te maken heb gehad (na overname van ***).Ik zal dan ook vaker terugkomen bij deze dealer als alles blijft zoals het nu gegaan is.

Service
Mevr. T van Dam (Venlo)
04/12/2017
10

Ik heb nog nooit een vervelende ervaring gehad bij deze garage,altijd vriendelijk en behulpzaam, nooit lang hoeven te wachten, denken mee met de klant.rekeningen klopte,en niet onbelangrijk voor mij ,ik kreeg meestal de auto schoon gewassen terug.

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Word vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd over kosten.

Service
Anoniem
29/11/2017
10

zeer zeer te vreden

Service
N.Vos (Tegelen )
29/11/2017
8

Zeer vriendelijk personeel en behulpzaam

Service
Peter van Hoppe (Arcen)
29/11/2017
10

Gommans Jansen is onlangs overgenomen door Oostendorp. Eerste kennismaking heel positief.

Service
PMF oostdam (Grubbenvorst)
29/11/2017
9

Prettig personeel en goede SERVICE

Service
E Theeuwen (Venlo)
27/11/2017
10

Goede reparatie en onderhoudsbeurt, klantvriendelijk,binnen de afgesproken tijd is de auto klaar, wordt gewassen afgeleverd.Prettige wachtruimte met koffie.

Service
Boy Hekking (Venlo)
24/11/2017
10

Ik ben bijzonder tevreden over de behandeling en benadering door het personeel, duidelijke uitleg, staan altijd klaar, en geven een welkom gevoel.

Service
Anoniem
22/11/2017
8

zeer klant vriendelijk

Service
Sef van Poorten (Venlo-Blerick)
09/11/2017
10

Ik beoordeel Oostendorp Auto Venlo met een 10 omdat ik zeer tevreden ben met de uitgevoerde werkzaamheden, met de voorop gegeven correcte prijsopgave en de klantvriendelijkheid van de medewerkers.

Service
K. Timan (Venlo)
08/11/2017
10

Topservice, persoonlijke benadering, scherpe prijzen

Service
Anoniem
25/10/2017
9

De dealer is pas sinds kort in Venlo en op alle fronten vinden veranderingen plaats. De klantenservice is als vanouds zeer goed. Overige aanpassingen/verbeteringen zijn nog niet klaar en dus nog niet te beoordelen, maar ik neem aan dat het alleen maar beter en mooier word.

Service
H.hoogkamp
25/10/2017
9

Vriendelijk,correct personeel,niets is te veel!

Service
Sophie Ruijtenbeek (Venlo-Blerick)
19/10/2017
9

Bij Oostendorp Auto Venlo komt men de afspraken na en is men behulpzaam en vriendelijk.

Verkoop
Anoniem
18/10/2017
9

Zeer tevreden over de toyota CHR -Bitone de verkoper heeft ons ondersteund met de koop van deze auto ( van zowel de voordelen als de evt nadelen)Hier door werd de keuzen die wij gemaakt hebben bevestigd .

Service
Anoniem
11/10/2017
7

Bij grote beurt geen leenauto beschikbaar. Moet dan 15 min lopen naar bushalte. Dan in Venlo overstappen op andere bus en weer een half uur in de bus. s'middags weer het zelfde.

Service
Anoniem
11/10/2017
8

De service en het kosteloos vervangende voertuig wat bij Gommans en Janssen vanzelf sprekend was, vooral bij vaste klanten, en je niet op de fiets wegsturen.

Service
Esther (Venlo)
11/10/2017
7

Ik wordt hier altijd netjes en correct behandeld.

Service
Anoniem
13/09/2017
9

Pas sinds kort dealer in Venlo. Net zo goed als de vorige dealer.

Service
Anoniem
13/09/2017
9

Aangezien ik zeer tevreden ben over de service en prijs en kwaliteit geef ik Oostendorp auto een 9

Service
Dhr.J.W.M.Verlinden (Venlo/blerick)
13/09/2017
10

ik ben al 20jaar klant van dit bedrijf naar volle tevredenheid. De overname door oostendorp heeft voor mij vooralsnog geenconsequentie.

Service
Mevr. JMF van der Hoeven (Tegelen)
08/09/2017
10

Ik was voor de eerste keer voor onderhoud bij Oostendorp, voorheen naar andere dealer waar mijn aygo altijd in onderhoud was en ik moet zeggen dat ik nu ook zeer tevreden ben bij Oostendorp.

Service
Anoniem
06/09/2017
10

correctheid, gastvrijheid, snel

Service
Dhr. W.Jacobs (Venlo)
31/08/2017
9

de auto kreeg een kleine beurt er stond een leenauto klaar deze kon ik de volgende morgen pas terug brengen i.v.m. werkzaamheden die van mijn kant uitliepen. Dit was geen bezwaar. Goede service en gratis leenauto.

Service
Anoniem
24/08/2017
9

op een prettige wijze en goed geholpen en dus zeer tevreden

Verkoop
Anoniem
23/08/2017
9

Attent - goede uitleg- vriendelijk- duidelijk

Service
JHA Geelen (Arcen)
23/08/2017
9

Zowel Venlo als Venray, heel nette en goede service!

Service
Anoniem
17/08/2017
8

Zeer tevreden over de wijze waarop we als klant door de afdeling werkplaats / receptie worden geholpen. Altijd correct, altijd vriendelijk. Ook het gevoel dat men altijd zoekt naar een voor de klant passende oplossing / reparatie. Niet per definitie naar de oplossing waar de garage het meeste aan verdient. Dan noem ik klantgerichtheid !!!

Verkoop
jgj heldens (venlo)
16/08/2017
9

omdat wij er heel goed en deskundig geholpen zijn.

Service
John Kurvers. (Panningen.)
16/08/2017
10

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en de service is goed.Problemen worden snel en kundig opgelost.

Service
Meneer Cox (Venlo)
16/08/2017
10

Alles klopte, vanaf de afspraak tot terug koppeling extra werkzaamheden, vervangende auto stond klaar

Service
Fred Killaars (Reuver)
11/08/2017
10

Correcte en precieze uitvoering van het gevraagde onderhoud

Service
Jan Tebben (Venlo)
02/08/2017
10

Vakbekwaamheid, deskundigheid, goede service, koffie staat klaar.

Service
Anoniem
26/07/2017
8

ik ben zeer te vrede over alles

Service
Anoniem
26/07/2017
10

TOP garage met goed gekwalificeerd personeel!

Service
Roelof Huizinga (Venlo )
26/07/2017
8

Na overname andere garage alles correct uitgevoerd

Service
J.H.Maeghs (Tegelen)
24/07/2017
10

Zeer goede service en vriendelijk

Verkoop
Jan de Laat (Venlo)
19/07/2017
9

Helemaal tevreden

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
10

deskundige en niet opdringerig goede uitleg erg vriendelijk.

Service
Hans Beumers
12/07/2017
10

Respect voor en in omgang met de klant
Correct en komen afspraken na
Goede kwaliteit reparaties en service
Goede, open en tijdige communicatie
Probleem oplossend, meedenkend en flexibel
Goede vertegenwoordiging van het gedachtengoed en product Toyota

Service
Anoniem
30/06/2017
8

Nogmaals, ontvangst in de ochtend viel een beetje tegen (kan beter). s'Middags was ontvangst stukken beter.
Verder ben ik tevreden.

Service
P.Leeuw (Venlo)
30/06/2017
10

perfecte service

Service
P.L.H. Teunissen (Reuver)
30/06/2017
10

vanwege goed advies ennhulp

Service
Anoniem
12/06/2017
9

Prettige en eerlijke service.
Medewerkers geven gevraagd en ongevraagd advies.
Medewerkers gaan netjes met je auto om.

Service
M.G. Bouten (5991 XB Baarlo)
12/06/2017
8

Omdat alles goed is uitgevoerd
In het verleden heb ik altijd een wagen gratis kunnen meenemen naar huis ca. 8 km.
Wat ik nu iemand moet hebben voor te halen en te brengen!

Service
Anoniem
07/06/2017
9

Een bedrijf met medewerkers welke een klantvriendelijke uitstraling hebben.
Bovendien vakkundig en gecertificeerd garage-personeel

Service
kanning
07/06/2017
10

zeer goede garage super servies

Service
Wim van Gorp (Meijel)
07/06/2017
10

Oostendorp Auto Venlo B.V. krijgt van mij een 10 (met een griffel) omdat de omschrijving bij dit cijfer, het best mijn ervaring met dit bedrijf benaderd. Met een merk als Toyota is dit natuurlijk wel een stuk eenvoudiger, maar dat terzijde.

Service
Anoniem
31/05/2017
8

Goede service

Service
Peter Konings (Venlo-Blerick)
31/05/2017
10

Ik ben gehandicapt en kan zeer moeilijk lopen, hier wordt in zijn totaliteit veel rekening mee gehouden. Zo wordt mijn auto tot aan de deur gebracht dat ik niet zover hoeft te lopen. al met al een geweldige service.

Service
JWH Engelen (Tegelen.)
30/05/2017
8

Altijd goed geholpen,en houden zich goed aan de afspraken.

Service
Anoniem
26/05/2017
10

al jaren een uitstekend werkende garage

Service
Dhr. W. Vogelzangs (Grubbenvorst)
17/05/2017
9

De dienstverlening van deze garage is van een zeldzaam hoog niveau waardoor ik aangenaam verrast ben.

Service
Anoniem
11/05/2017
10

Goede uitleg wat er gedaan moet worden en vooraf bellen bij extra reparatie

Service
Koos van der Elst (Venlo )
10/05/2017
10

Meer dan 10 jaar ervaring met dit bedrijf. Ben helemaal tevreden.

Service
P janssen (Venlo)
10/05/2017
9

Mijn broer zit al jaren bij Oosrendorp Venray en is daar al jaren zeer tevreden over

Service
Vercoulen
12/04/2017
9

Altijd vriendelijk en duidelijke uitleg

Service
Peute (Grubbenvorst )
29/03/2017
9

Prima,correcte en zeer netjes in service, contact en afspraken

Service
Ben Roelofs (Tegelen)
27/03/2017
10

Vanaf binnenkomst tot aan verkoop en aflevering zeer correct!

Service
Mevr. t.h.j. van Dam (Venlo)
27/03/2017
10

het is voor mij de ideale garage

Service
Anoniem
23/03/2017
8

Zeer tevreden

Service
K. Timan (Venlo)
23/03/2017
10

Prettig en kwalitatief zeer goed autobedrijf !Warm aanbevolen ...

Service
Albert Van Ninhuijs (Maasbree)
16/03/2017
10

Zoals altijd tevreden ,alles volgens afspraak en de auto schoon gewassen terug.

Service
Anoniem
16/03/2017
10

Goede service en goed advies door vakkundige medewerkers.
Fijn bedrijf.

Service
Anoniem
10/03/2017
8

dit is een ruime voldoende, die bij dit bedrijf past. we worden altijd keurig, correct en snel geholpen.

Service
Anoniem
02/03/2017
9

Een bedrijf waar je goede afspraken mee kunt maken.
Prima service.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
M.Benders (Blerick )
02/03/2017
9

Al vele jaren goede ervaring met deze dealer

Service
Anoniem
01/03/2017
9

Ik wordt netjes behandeld ben tevreden

Service
Anoniem
01/03/2017
9

Alles is in orde en volgens afspraak.

Service
Anoniem
01/03/2017
9

Correct, betrouwbaar, vriendelijk

Service
Anoniem
01/03/2017
9

goede garage, prima service.

Service
Anoniem
01/03/2017
10

Nooit problemen gehad

Service
Anoniem
01/03/2017
9

Omdat ik al 20 jaar goed tevreden ben.

Service
Ben Gielen (Venlo)
01/03/2017
9

Altijd een prettige en vriendelijke ontvangst - koffie staat altijd klaar - vakkundig personeel - hulpvaardig en geven zeer goed advies

Service
h. v. d. steen
01/03/2017
9

al jaren een tevreden klant

Service
Laumans q (Tegelen)
01/03/2017
10

Meer als tevreden op alle fronten zeker met deze medewerkers

Service
Anoniem
27/02/2017
9

Het is een goed bedrijf die beloofd wat het zegt.

Service
Wim Warmerdam (Venlo ( Blerick))
21/02/2017
9

Het is een bedrijf, met zeer vakkundig personeel.
Komen altijd de gemaakte afspraken na.
En ze bellen je tijdig op, voor een afspraak te maken, zodat de wagen weer voor een jaar de weg op kan. Helemaal top!

Service
Hans van den Elzen (Eindhoven)
15/02/2017
10

Als ik vanuit Eindhoven in deze garage het onderhoud laat doen spreekt dat voor zich denk ik. Al jaren vaste klant en hoop dat nog jaren lang te blijven!

Service
W Engels (Blerick)
15/02/2017
10

Was zeer goed en duidelijk , wat was afgesproken.

Service
W. Heuvelmans (Maasbree)
15/02/2017
9

prima service

Service
dhr. Maikel Blom (Blerick)
23/11/2016
10

11super service en klant gericht. Echt heel vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Nico vos (Tegelen )
23/11/2016
9

Zeer vriendelijk personeel

Service
Gerrit Koks (Venlo (Hout-Blerick))
16/11/2016
9

Omdat ik altijd prima en zeer correct behandeld ben.

Service
ewalds (blerick)
10/11/2016
9

tevreden; alles volgens afspraak

Service
Familie de Witte (Venray)
08/11/2016
9

Prima bedrijf dat wordt gemaakt door eerlijke en klant vriendelijke medewerkers.

Service
Sef van Poorten (Blerick)
08/11/2016
8

Accurate en deskundige medewerkers die ook nog klantvriendelijk zijn.

Service
Anoniem
15/08/2016
10

zeer tevreden

Service
A.Steenhuis (Venlo-Blerick)
27/07/2016
9

Betrouwbaar, klantvriendelijk en goede afspraken.

Service
K. Timan (Venlo)
27/07/2016
10

Deze dealer is servicegericht en betrouwbaar. Ik vertrouw bij deze dealer volledig op een goede prijs-kwaliteit verhouding !

Service
Anoniem
06/07/2016
10

Ik ben zeer tevreden over de garage. De receptie is ook heel klantvriendelijk.

Service
J. Janssen (Helden)
06/07/2016
8

Dit is een garage die zegt wat hij gaat doen en doet wat hij heeft gezegd. Klantvriendelijk en de koffie staat altijd klaar. Een no nonsens garage.

Service
Anoniem
22/06/2016
9

Goede ervaringen

Service
Anoniem
22/06/2016
9

De baliemedewerker als de monteur waren technisch zeer bekwaam en ervaren. Hun analyse van de storing was snel en precies juist. Personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk.

Service
gcj naus (kessel)
22/06/2016
10

.zeer vakkundig ,vriendelijk,behulpzaam ,

Verkoop
Johan (Venlo)
22/06/2016
10

goede service

Verkoop
M.P.van Beersum-Keulards (Venlo)
22/06/2016
9

Al jaren ben ik hier klant. Daar kocht ik mijn eerste auto direct na het behalen van mijn rijbewijs, meer dan 40
jaren geleden. Mijn man reed een auto van de zaak toen en ik mocht deze eerste kiezen. Toen merkte we al dat ik verliefd moest zijn op de auto dan rij ik daar meerdere jaren mee. Dus nu het zit helemaal goed met mijn rode Yaris !

Service
Piet Trienekens
22/06/2016
10

Deskundig en uitgebreid advies.

Service
Anoniem
14/06/2016
8

Er is wat mij betreft gewoon sprake van een goede service. Een zoals u weet behoeft goede wijn geen krans!
Van verhoging van mijn tevredenheid is alleen dan sprake als het gaat om grote schade c.q. mankementen.

Service
JI Huijs (Baarlo)
14/06/2016
8

de fijne manier waar op je geholpen bent

Service
Wim van Gorp (Meijel)
14/06/2016
9

ik ben al jaren een heel tevreden klant bij deze dealer en uiteraard ook bij Toyota

Service
Anoniem
09/06/2016
10

Super service en super merk.

Service
Anoniem
08/06/2016
10

Goede service, goede prijzen. Een van de weinige merken/dealers waar arrogantie niet de boventoon voert maar juist service!

Service
Dhr . ketelaars (Venlo)
08/06/2016
10

Ik ben uiters tevreden

Service
R. Heijster (Helden)
08/06/2016
10

Super service, duidelijke info en goede kennis in huis!

Service
Anoniem
01/06/2016
8

Ikben tevreden

Service
DHR G.HERMSEN (VENLO)
01/06/2016
9

GEZIEN DE ZEER LANGE ERVARING ZAKELIJKE KILOMETERS E VERVOLGENS PRIVE KILOMETERS

Service
Peter konings (Venlo-Blerick)
25/05/2016
10

Deze dealer doet er alles aan om de klant tevreden te stellen en te voldoen aan de wensen van de klant.

Service
Mevr. J. Verhofstad (Grubbenvorst)
18/05/2016
9

We zijn tevreden omdat we altijd netjes te woord worden gestaan en de vragen die we hebben naar onze tevredenheid worden beantwoord.
De mensen die er werken zijn altijd correct en zijn niet opdringerig.

Service
Barry (Grubbenvorst )
09/05/2016
10

Zeer klantgericht. Perfecte prijsopgave vooraf. Betrouwbaar. Gratis leenauto.

Service
Dhr. D. Vanmeenen (Venlo)
06/05/2016
9

Afspraken worden nagekomen, geen verrassingen. Bij twijfel is voordeel voor de klant zonder discussie. Dat is investeren in een lange termijn relatie. Bejegening is zakelijk en tegelijk uitnodigend. Tarieven zijn realistisch.

Verkoop
Anoniem
04/05/2016
8

Prettige samenwerking

Service
Fam. Wissink (Venlo)
04/05/2016
9

Wij hebben al 3 jaar 2 Toyota's bij deze dealer in onderhoud. We worden netjes behandeld, prijzen worden van te voren doorgenomen. Als er tijdens onderhoud dan toch nog extra dingen zijn ontdekt, dan worden we tijdig op de hoogte gesteld. Men is niet moeilijk met een leen auto.

Service
Pierre Hen (Blerick)
04/05/2016
10

Prima garage en vriendelijk.

Verkoop
Frans Veekens (Boxmeer )
14/04/2016
10

Zeer attent vriendelijk en service gerichte dealer

Service
Jochanan Belinfante (Venlo)
13/04/2016
9

Zowel in hun behandeling van de klanten als hun vakmanschap met de auto maken indruk.

Service
Anoniem
08/04/2016
8

Correct afgewerkt!

Verkoop
Johan (Venlo)
05/04/2016
10

Betrouwbaar, hulpvaardig

Service
Henk Timmermans (Blerick )
30/03/2016
9

Goede afspraken en eerlijk prijs goed service prima eerlijk en betrouwbaar over en ze doen wat ze beloven

Service
Mevr.amhw.ter Haar (Belfeld)
30/03/2016
10

Alle afspraken worden na gekomen de vooraf gegeven prijs klopt super vriendelijk personeel (verkoop balie en garage ) je voelt je er thuis en begrepen en i.v.m werk staat er altijd een mooie leenauto klaar en we krijgen onze auto altijd netjes gewassen terug klasse service m.vr.gr p ter Haar

Service
Paul van Klinken (Venlo)
30/03/2016
8

Goede service, duidelijkheid, oplossingsrichtheid en vriendelijk

Service
Anoniem
23/03/2016
8

verdient

Service
Anoniem
10/03/2016
9

omdat wij hier meerdere auto's van hebben en ons altijd goed behandelen

Service
Jan de Laat (Venlo)
09/03/2016
10

Volop tevreden

Service
Mat Litjens (America)
09/03/2016
8

is prima in orde

Service
Wil Derckx (Blerick)
02/03/2016
10

Alles gaat zoals het gaan moet, probleemloos, vriendelijk, etc.

Service
piet Weijmans (Venlo)
24/02/2016
8

klantvriendelijk betrouwbaar en correct behandeld

Service
Wil Sanders (Venlo-Blerick)
24/02/2016
9

de site zit goed in elkaar en is duidelijk.

Service
Anoniem
17/02/2016
8

Goed werk

Verkoop
Fam. Van Heel (Baarlo)
17/02/2016
10

Alles duidelijk, snel en eerlijk geregeld. Zeer goede service.

Service
F.M.L.M.Veekens en C.A.M.Veekens (Boxmeer)
17/02/2016
10

Nog nooit zo,n vriendelijke en service gerichte garage gezien.

Service
Hans van den Elzen (Eindhoven)
10/02/2016
10

Dit is een service gericht klantvriendelijk bedrijf waar ik graag van uit Eindhoven naar toe rij voor het onderhoud. Hier staat de klant nog centraal, en hebben ze tijdens het wachten een lekker bakje koffie.

Service
Jan Hanssen (Kessel)
08/02/2016
10

Vriendelijke mede werkers en vakkundige monteurs.

Service
W Engels (blerick)
04/02/2016
9

Alles was prima geregeld

Service
Anoniem
28/01/2016
9

Vriendelijk personeel en goed onderhoud aan auto.

Service
Martin Simons (Panningen)
28/01/2016
9

Keurige, ter zake kundige benadering. Er wordt alle tijd genomen om vragen te beantwoorden en zaken te verduidelijken. Ook wordt er met de klant meegedacht in zijn voordeel! Waarvoor HULDE!

Service
Wim Heuvelmans (Maasbree)
27/01/2016
9

prima service, vriendelijk personeel

Service
Anoniem
21/01/2016
9

De dealer houdt zich perfect aan hun afspraken

Verkoop
Anoniem
20/01/2016
8

De eerste deal was niet goed. Ik ben daarom naar een collega-bedrijf gegaan waar de deal ruim beter was. Toen ik voor een tweede gesprek terug kwam en refereerde aan die betere deal werd een significant beter bod gedaan. Stel je nou eens voor dat ik bij die eerste deal akkoord was gegaan........
Overigens was de verdere afhandeling uitstekend.

Service
Anoniem
20/01/2016
8

De service en onderhoud is gewoon perfect

Service
Dhr. J. van Eyndt (Venlo)
20/01/2016
9

Ben zeer tevreden over service en werkzaamheden.

Service
johan (venlo)
20/01/2016
10

goede garage

Service
Roelof Huizinga (Venlo)
20/01/2016
8

Service goed

Service
Wiel otten (Venlo)
20/01/2016
10

Al jaren mijn vertrouwde en betrouwbare dealer

Service
Dhr en Mevr Arts (Panningen)
13/01/2016
8

Vriendelijk gastvrij , en een goede en persoonlijke behandeling .

Service
Dhr. Rademakers (Venlo)
13/01/2016
9

Klantvriendelijk. Luisterend oor.

Service
Henk en Ien Goertz (Grubbenvorst)
08/01/2016
10

Zeer klantvriendelijk. Uitstekende service. Je hebt het gevoel dat jij en je auto in goede handen zijn.

Service
Chris Hahury (Steyl)
30/12/2015
8

gewoon goed.

Service
Gerrit Koks (Venlo (Hout-Blerick))
28/12/2015
9

Ik ben dik tevreden over deze garage waar ik al jaren kom

Service
Anoniem
23/12/2015
8

Ben goed geholpen.

Service
Anoniem
23/12/2015
9

Goede ontvangst, gastvrij, vriendelijk personeel, afspraak is afspraak, de klant is koning.

Service
Dhr H Rotthoff (Venray)
23/12/2015
10

omdat ik zolang als ik er al klant ben netjes en correct behandelt ben

Service
Dhr.P.Breuers (Venlo)
23/12/2015
9

Altijd vriendelijk,attent en beleefd

Verkoop
Stoffels (Tegelen)
23/12/2015
10

Duidelijk, vriendelijk, goede informatie, deskundig

Service
Jan Stultiens (belfeld)
16/12/2015
10

zeer goede garage met een goed team van vaklui zeer klant vriendelijk en vooral een eerlijk en goed advies

Service
Anoniem
14/12/2015
8

Prima dealer, ik geef geen hoger cijfer

Service
Anoniem
09/12/2015
10

Afspraken worden nagekomen

Verkoop
Kees Hermans (Beringe)
09/12/2015
9

Deskundig personeel

Service
Dhr. W. Dohmen (Velden)
08/12/2015
9

Omdat ik zeer tevreden ben over deze dealer en geen 10 wil geven

Service
Joop Janssen (Maasbree)
08/12/2015
9

Omdat ik zeer tevreden ben over de hele gang van zaken bij de dealer. Ik heb alleen maar goede ervaringen.

Service
Anoniem
02/12/2015
8

prima service en klantvriendelijk!

Service
Marco Dominicus (Tegelen)
02/12/2015
7

Goede service en kwaliteit

Service
Anoniem
30/11/2015
9

ik ben een zeer tevreden klant

Service
Dhr. PLHA Boermans (Tegelen)
26/11/2015
9

Correcte behandeling, en ook veel interesse over particuliere zaken
Die zich in privé sector voordoen.
Trek ons zeer aan.

Service
dhr k. timan (venlo)
25/11/2015
10

Persoonlijk, prettig & professioneel

Service
Mevr, T. van Dam (Venlo)
23/11/2015
10

voor de derde keer,ik ben zeer tevreden over alles wat deze garage betreft en voel me verwend met mijn schone wagen.

Verkoop
Anoniem
18/11/2015
8

Gewoon goed

Service
Anoniem
18/11/2015
9

Correcte behandeling... goede service

Service
Anoniem
05/11/2015
9

Wij zijn tevreden over alle werkzaamheden

Service
Dhr.H.Hoogkamp (Belfeld)
05/11/2015
9

Ze zijn klantvriendelijk,aardig en hebben goed werk geleverd!!

Verkoop
Mevr. Woltering (Venlo)
05/11/2015
10

We waren al zeer tevreden klant bij Gommans en Jansen. Na een paar jaar een Aygo te hebben gehad, werd het tijd voor een grotere auto.
Al tijdens het eerste gesprek kon ons veel verteld worden over de mogelijkheden. Enkele dingen die nagevraagd moesten worden, hadden we snel antwoord op.
De gesprekken verliepen heel prettig, duidelijk, niet opdringerig. Ook was tussendoor geen vraag teveel, konden altijd bellen of langskomen.
Tijdens het afleveren werd er de tijd genomen om alles in orde te maken en de Auris uit te leggen. Wij zijn zeer tevreden over hoe alles verlopen is van informatiegesprek tot afleveren! Top dealer! Top team!

Service
Sef van Poorten (Venlo-Blerick)
04/11/2015
10

De service en klantvriendelijkheid zijn buitengewoon goed!

Service
Anoniem
28/10/2015
10

Vriendelijk en deskundig. Niet duur. Komen hun afspraken na. Goede service.

Verkoop
Anoniem
28/10/2015
10

vriendelijk deskundig rustig

Service
Anoniem
28/10/2015
9

professionele en klantvriendelijke benadering

Verkoop
Mevr H.Q.A. van den Beuken-Laumans (Venlo)
23/10/2015
10

betrouwbaar,vriendelijk en kundig

Service
Anoniem
21/10/2015
8

Ik vind een goede cijver

Service
harry van der steen
21/10/2015
9

goede service

Verkoop
Anoniem
16/10/2015
9

zeer tevreden,geef nooit een 10

Service
G.Lucker (Blerrick)
15/10/2015
9

goede service klantvriendelijk

Service
Anoniem
01/10/2015
9

professioneel, klantvriendelijk, meedenkend en oplossingsgericht

Service
L.Driessen-Huijs (Steyl)
01/10/2015
10

klantvriendelijk

Service
Dhr. J.W.M.Verlinden (Blerick/Venlo.west.)
30/09/2015
10

omdat ik hier eerlijk en klantvriendelijk word geholpen.
en omdat ze vakkundig personeel hebben, zowel de monteurs alsook bij de receptie en de verkopers.

Service
Anoniem
28/09/2015
9

prettige dealer

Service
Anoniem
28/09/2015
9

Betrouwbaar, klantvriendelijk, goede uitstraling, vakkundig

Service
Anoniem
23/09/2015
9

alles kwam overeen met de afspraak

Service
n ter haar (belfeld )
23/09/2015
10

Top

Service
Bartels, Johan (Grubbenvorst)
16/09/2015
10

Uitstekende service. Goede afspraken en uiterst tevreden over de werkzaamheden. Indien er onverwacht extra kosten zijn word je keurig daarvan op de hoogte gebracht.

Service
Dhr. W L A Daemen (Venlo)
16/09/2015
10

Alles is en wordt perfect geregeld

Verkoop
Stef Cruijsberg (Tegelen)
16/09/2015
9

Betrouwbaar,komt afspraken na.

Service
Anoniem
11/09/2015
9

Klantvriendelijk, behulpzaam, goed overleg, goede uitleg, aangename wachtperiode en indien nodig leenauto, duidelijke afspraken waar men zich aan houdt en indien dit niet mogelijk is is er uitgebreid overleg. In principe is alles bespreekbaar. Deskundige en uitermate vriendelijk personeel, zowel achter de klantenbalie als in de werkplaats. Alle lof. Ik kom hier sinds de koop van mijn Toyota Yaris met veel plezier al jaren!

Service
Anoniem
11/09/2015
8

Omdat je er persoonlijk behandeld word, en ze alles duidelijk uitleggen wat er met een onderhoudsbeurt gebeurt.

Service
g.naus (kessel)
11/09/2015
9

ik ben zeer tevreden over de wijze van handelen en service

Service
Mevr van der Hoeven (tegelen)
11/09/2015
8

ik ben zeer tevreden over alles bij Gommans janssen alleen de wachtruimte is niet zooo ...vieze tafel ..de koffie machine is niet goed gevuld en word volgens mij niet nagekeken en bij gevuld...al 2 jaar achter mekaar dat ik daar was voor een beurt of een andere auto..dat er niet eens een warme chocomel te krijgen was !!!

Service
Pierre van Horssen (Grubbenvorst)
11/09/2015
10

Ik kan geen enkel nadelig punt opperen. Alles is gewoon perfect geregeld.

Service
T. v. Heijster (Venlo)
11/09/2015
10

Ik word er op een vakkundige en erg prettige wijze te woord gestaan waarbij de afspraken worden waar gemaakt.

Service
Jan Valize (Velden)
27/08/2015
10

service is toppie!!!

Service
Anoniem
26/08/2015
9

Correct geholpen

Service
Dhr CG Surewaard (Tegelen)
25/08/2015
10

omdat ik tot nu toe, niets negatiefs kan bedenken

Service
Anoniem
24/08/2015
10

alles voor de klant. professioneel, vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar.

Service
Anoniem
17/08/2015
9

Goede service, klantvriendelijk, duidelijkheid over prijs en reparatie

Service
Anoniem
17/08/2015
9

Vriendelijk, kundig en nemen de tijd

Service
Anoniem
17/08/2015
10

Vriendelijk personeel en uitstekende service

Service
J.J.H. Maagdelijn (Grubbenvorst)
17/08/2015
9

Deze dealer kan men aanmerken als zeer goed en betrouwbaar net zoals het merk, en wat word afgesproken word altijd nagekomen.

Service
janssen ajj (venlo)
13/08/2015
10

zeer goed werk zeer vrindellk

Verkoop
Anoniem
05/08/2015
10

omdat ik zeer tevreden ben met de afgehandelde procedure

Service
Anoniem
03/08/2015
9

De service is snel, afspraak kan op korte termijn. Professionele houding personeel. Gratis leenauto, wordt niet moeilijk over gedaan. Auto wordt gewassen van buiten. Kostenplaatje wordt besproken vooraf.

Service
P.Hovens (venlo)
29/07/2015
8

onvoldoende ervaringen( klantvriendelijkheid aan de receptie, geen prijsopgave vooraf) in de laatste jaren. Geen persoonlijke aandacht voor vaste klanten. ( heb al ca 10 jaar 2 auto's in onderhoud)

Service
Anoniem
23/07/2015
8

Men geeft goede uitleg over zaken,correcte afhandeling van zaken, men houdt zich over t algemeen aan afspraken.

Service
F. Driessen (Blerick)
22/07/2015
10

Correcte en vriendelijke behandeling van de klant. Er wordt goed naar de klant geluisterd. Vragen worden prima beantwoord. Reparaties en controles worden goed uitgevoerd. Kortom: geen klachten. Integendeel: alles positief.

Service
Wim van Gorp (Meijel)
22/07/2015
10

ik ben al jaren een uiterst tevreden klant en zij vertegenwoordigen "mijn merk".

Service
Anoniem
16/07/2015
9

Klantvriendelijk, goede technische voorlichting

Service
Dhr. Jochanan Belinfante (Venlo)
16/07/2015
9

Er heerst een aangename sfeer, behulpzaamheid als andere auto nodig is,goede koffie en TV tijdens het wachten, wachten nooit langer dan gezegd en een beleefde sfeer.

Service
Ad van Ingen (Venlo)
15/07/2015
10

Wordt altijd netjes behandeld en mijn auto is er in goede handen !

Service
Anoniem
15/07/2015
10

Super service, vriendelijk, duidelijk

Verkoop
Sjraar Wienhoven (Venlo)
13/07/2015
10

Correcte behandeling en goede informatie.

Service
Anoniem
09/07/2015
9

goede service

Service
Gies Janssen (Grubbenvorst)
06/07/2015
10

Tijdens mijn vakantie kreeg ik pech met mijn Toyota. De Toyota dealer in Gerona wilde mijn auto herstellen voor 2000 euro. Samenspraak tussen dealer, verzekeraar en pechhulp bespaarde mij ruim 1500 euro. Mijn auto ging op transport naar Nederland.

Service
Dhr Baten (Tegelen)
30/06/2015
9

Goede service, vriendelijke medewerkers en duidelijke communicatie.

Service
Wil Derckx (Venlo)
18/06/2015
10

Alles klopt dus 110% in orde

Service
Anoniem
17/06/2015
8

Zou een 10 zijn geweest als ze wat deden aan de warmte die in pand heerst.....zelfs het kantoorpersoneel heeft er last van. Ze klaagde dat het zeer heet was.

Service
Anoniem
17/06/2015
8

Uitstekende service en klantgericht

Service
Anoniem
17/06/2015
10

Het is gewoon een prima dealer. Ze nemen ruim de tijd voor je en helpen waar nodig overal mee.

Service
Anoniem
17/06/2015
8

Naar mijn idee eerlijke prijs

Service
Huub Vergeldt (Velden)
17/06/2015
9

De manier waarop ik behandeld word, geeft mij een goed gevoel, verder voel ik me thuis als ik op het bedrijf ben. Je kunt ongestoord een kopje koffie drinken of een krantje lezen, of de showroom bekijken en als je vragen hebt worden die netjes beantwoord. Tot nog toe heb ik ook niet het gevoel gehad, dat ik een te hoge rekening moest betalen en dat al negen jaar.

Service
John Stoffels (Steyl)
17/06/2015
9

Goede service vriendelijk personeel

Service
Philip Goumans (Venlo)
17/06/2015
8

Omdat ik tevreden ben met de werkzaamheden en de ontvangst aan de balie. Zijn vriendelijke mensen.

Service
Stefan Woestenberg (baarlo)
17/06/2015
9

Omdat alles gewoon klopt.

Verkoop
Ton de Wit (Horst.)
17/06/2015
10

Accuraat. Vriendelijk. Betrouwbaar. Ter zake deskundig. Begripvol.vlot.

Service
Anoniem
03/06/2015
9

Vriendelijk, vertrouwd deskundig

Service
Dhr.P.Hen (Blerick )
03/06/2015
10

Goede service en uitleg daar waar nodig.Vriendelijk personeel.

Service
Ger HERMSEN (venlo)
03/06/2015
8

HET KUNNENLUISTEREN NAAR DE WENS VAN DE KLANT

Service
Sjraar Wienhoven (Venlo)
03/06/2015
10

Goede ervaringen met deze dealer; Correct; goede service.

Service
Peter Konings (Venlo)
28/05/2015
10

Het personeel is geweldig, zeer behulpzaam en vriendelijk. Ik ben gehandicapt en zij helpen waar het mogelijk is om het voor mij zo aangenaam mogelijk te maken, zodat het minimaal belastend is voor mij.

Service
Anoniem
27/05/2015
10

Ik heb nog nooit klachten gehad na een reparatie

Service
Anoniem
27/05/2015
8

Prettig contact vragen en problemen worden uitvoerig besproken top !

Service
Jo Bos (Koningslust)
27/05/2015
9

Een goed bedrijf

Service
J Vervuurt (Melderslo)
21/05/2015
10

Je wordt gewaardeerd als echte klant.
je voelt je er thuis.
goede afspraken die ook worden na gekomen.
echt een goede garage.

Service
Anoniem
20/05/2015
8

zij zijn aardig en beleefd

Service
Bert Kort (Venlo)
20/05/2015
9

Uitstekende afhandeling en nakomen van afspraken.

Service
Anoniem
18/05/2015
9

goede service

Service
Anoniem
18/05/2015
10

zeer behulpzaam en professioneel

Service
T Buskes (Velden)
18/05/2015
10

De service is perfect en je wordt altijd zeer netjes te woord gestaan en alles wordt je gevraagd en netjes uitgelegd

Service
Anoniem
13/05/2015
8

keurige en correcte afhandeling

Service
Anoniem
13/05/2015
10

klantvriendelijkheid, goede service, kundig personeel en heldere prijzen.

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Ben nog steeds tevreden en...............................zeer behulpzaam.

Service
K. Timan (Venlo)
13/05/2015
10

Deze dealer is flexibel, meedenkend en klantgericht

Service
P. Teeuwen (Maasbree)
13/05/2015
10

Kundig bedrijf met een uitstekende service.

Service
Anoniem
06/05/2015
8

keurige en correcte afhandeling

Service
Anoniem
06/05/2015
9

Ben nog steeds tevreden en...............................zeer behulpzaam.

Service
Albert Van Ninhuijs (Maasbree)
29/04/2015
10

Altijd Correct en volgens Afspraak!

Service
Anoniem
29/04/2015
7

goede afspraken en goede service

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Zeer tevreden over de garage.

Service
Anoniem
29/04/2015
10

We zijn goed ontvangen, duidelijk uitleg gegeven, vriendelijk personeel

Service
Anoniem
29/04/2015
9

zeer te vrede over de dealer

Service
Harrie Peeters (Venlo)
29/04/2015
10

Omdat ik voor 100 %tevreden ben over de garage. Snellen service, goede kwaliteit van de werkzaamheden. Flexibel en klantgericht. Chapeau

Service
Mevr. van Dam (Venlo)
29/04/2015
10

ik ben in alle opzichten zeer tevreden over de opvang de vriendelijke behandeling de resultaten van het onderhoud en de service van de auto en niet te vergeten de auto zelf

Service
Th. Beumers (Panningen)
29/04/2015
10

Omdat het er zeer correct en zakelijk aan toe gaat

Service
Willem (Cruysberg)
29/04/2015
10

coulant, correct en tevredenstellend.

Service
Willem Seppenwoolde (Rijssen)
29/04/2015
10

heeft tot nu toe altijd aan onze wensen voldaan. top mensen.
al is het 160 km bij ons vandaan.

Service
Anoniem
09/04/2015
9

Vakkennis en vriendelijkheid is bijzonder goed!

Service
Paul van Klinken (Boekend)
09/04/2015
10

Zeer kundige ervaren mensen die duidelijk en rechtstreeks communiceren. Er wordt gedaan wat er van hun verwacht wordt op een hele prettige manier.

Verkoop
Anoniem
08/04/2015
10

Gedurende het hele proces gaf de dealer mij het gevoel welkom te zijn en graag zaken met me te doen. De behandeling ging uit boven hetgeen ik als normaal beschouw. Er werd steeds meer gedaan dan verwacht. Steeds iets extra's geleverd. En dat was als klant erg plezierig.

Service
Huub (Hout - Blerick)
08/04/2015
9

Correcte, vriendelijke en duidelijke behandeling door de medewerkers

Service
Peter Garttener (Steijl)
02/04/2015
9

Gewoon goed.

Service
Anoniem
01/04/2015
8

Ben te vreden over de firma, zoals ze tot nu toe met mij als klant omgaan.

Service
Harry Smeets
01/04/2015
10

Goede service en deskundig en vriendelijke personeel.

Service
mat Litjens (america )
01/04/2015
10

niets aan te merken op de dealer , prima geregeld , goeie voorlichting

Service
Anoniem
18/03/2015
9

de goede service en behandeling

Service
Frans Jansen (Venlo)
11/03/2015
10

omdat ik tot noch toe zeer goed ben behandeld ook met vragen waar ik voor langs kwam voor de onderhoudsbeurt

Service
Wim Heuvelmans (Maasbree)
11/03/2015
9

zeer goede service en vriendelijke/correcte medewerkers

Service
Cor Vosbeek (Blerick)
04/03/2015
9

Vanwege de kwaliteit en bekwaamheid

Service
b.gielen (venlo)
25/02/2015
10

de ontvangst is altijd heel hartelijk en de koffie ist prima

Service
Henk ten Have (Venlo)
25/02/2015
9

prima dealer, correcte afhandeling onderhoud en reparaties. Erg klantvriendelijk.

Service
Anoniem
18/02/2015
10

Goed service.

Service
Anoniem
11/02/2015
9

Behulpzame, vriendelijke receptie, goede prijsopgave en vakkundige service.

Service
Dhr. A.J.G. Hendricks (Kessel Lb.)
04/02/2015
8

Klantvriendelijk; correct, duidelijk.

Service
Jan Hanssen (Kessel)
04/02/2015
10

Vriendelijk, netheid en kundig

Service
Roelof Huizinga (Venlo)
04/02/2015
8

goede service

Verkoop
Wiel Otten (Venlo)
04/02/2015
10

Goede service vriendelijk en duidelijk en behulpzaam bij vragen .

Verkoop
Peter van Hoppe (Arcen)
28/01/2015
10

Al meer dan 30 jaar is dit mijn garagebedrijf. Steeds correcte en persoonlijke benadering.

Service
Anoniem
26/01/2015
9

goede service en behandeling

Verkoop
Dhr. J.H. Sevriens (Steyl)
26/01/2015
10

Het feit dat we al vanaf 1971 onafgebroken TOYOTA rijden geeft aan dat (a) deze auto's perfect zijn en bovendien (b) de contacten met de dealer eveneens bijzonder goed verlopen (anders zouden we voor een ander merk gekozen hebben).
Niet alleen de directeur maar ook de verkoper en overige medewerkers zijn bijzonder klantvriendelijk !

Service
Anoniem
21/01/2015
10

Ben gewoon super tevreden

Service
Anoniem
21/01/2015
9

Met het hoofd tegen het plafond werken is onaangenaam, zo blijft er iets te willen.

Verkoop
Petrus Boermans (Tegelen)
30/12/2014
9

Omdat in dit bedrijf alles op zijn plaats valt.

Service
Albert Van Ninhuijs (Maasbree)
08/12/2014
10

Geweldige service en altijd correct.

Service
A.C.L. Stroeken (Tegelen)
02/12/2014
10

Goede begeleiding, vriendelijke ontvangst, komt vertrouwelijk over.

Service
Anoniem
28/10/2014
10

Ik ben zeer tevreden over mijn Toyota en de Toyota-dealer

Service
Dhr. Reutelingsperger (Arcen)
21/10/2014
9

Ik werd zeer klantvriendelijk en vakkundig geholpen

Verkoop
Anoniem
20/10/2014
7

Voldoende geholpen, echter niet onderscheidend t.o.v. andere dealers

Service
Anoniem
20/10/2014
9

Klantvriendelijkheid correcte afhandeling kortom prima bedrijf..

Service
Anoniem
15/10/2014
8

komt afspraken na en vertrouw de kunde van de werkplaats volledig

Service
Anoniem
14/10/2014
10

Vriendelijk personeel, denkt mee (pro actief), auto wordt netjes afgeleverd en men is duidelijk.

Service
Anoniem
14/10/2014
9

vakkundig- behulpzaam-duidelijk

Service
Gies Janssen (Grubbenvorst)
14/10/2014
10

Een bedrijf is zo sterk als zijn zwakste schakel. Ik ervaar geen enkele zwakke schakel, integendeel. Daarnaast vertegenwoordigt het bedrijf een ijzersterk automerk. Mijn Toyota Avensis, nu 7 jaren oud, rijdt nog steeds als nieuw, terwijl ik de auto voor van alles gebruik. Gemiddeld verbruik 5,6 l/100km in al die jaren.

Service
Anoniem
08/10/2014
10

CORRECT EN VRIENDELIJK EN OOK NOG EENS KUNDIG!

Verkoop
Dhr. J.W.M.Verlinden (Venlo/Blerick)
08/10/2014
10

alle personeelsleden alsook de chef eigenaar zijn altijd vriendelijk en zeer behulpzaam.
ook prijstechnisch ben ik evenals mijn vrouw zeer tevreden over de servise en de aankoop onder-en afhandeling.

Verkoop
P.Breuers (Venlo)
08/10/2014
8

Zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
01/10/2014
8

8 is voor mij een hoog cijfer

Service
Anoniem
01/10/2014
9

vriendelijk personeel, geeft betrouwbare indruk, goede uitleg over werkzaamheden, ze nemen de tijd voor de klant

Service
Jan Tebben (Venlo)
01/10/2014
10

Ze nemen de tijd, ook zonder afspraak, en zijn vriendelijk en deskundig

Verkoop
L. Peree (Belfeld)
01/10/2014
10

Benadering en uitleg door verkoper, verder nog geen contact gehad

Service
Anoniem
30/09/2014
8

vanwege goede afspraken tussen dealer en klant en het resultaat van gedane arbeid aan auto

Service
Anoniem
30/09/2014
9

Heb daar een auto voor mij gekocht (Auris) en voor mijn vrouw een (yaris) tot heden steeds prima alles goed geregeld.
ik rij al sedert 1969 Toyota

Service
Fred van Rodijnen (Velden)
30/09/2014
10

super team

Service
Anoniem
29/09/2014
9

klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
24/09/2014
9

Vriendelijk en goede service

Service
Anoniem
24/09/2014
10

Klantvriendelijk, eerlijk, neemt de tijd voor vragen, mooie en overzichtelijke showroom, goed product

Service
H. Hendriks (Baarlo)
22/09/2014
8

Gewoon de afspraken uitgevoerd conform afspraak.

Service
Anoniem
19/09/2014
10

Ik wordt altijd vriendelijk deskundig en op een prettige wijze geholpen.

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Gewoon goed

Service
Anoniem
19/09/2014
9

correct, klantvriendelijk en betrouwbaar.

Service
Mevr JMF van der Hoeven (Tegelen)
19/09/2014
6

wat vriendelijker tegen over de klanten zijn door verkopers van Toyota Blerick.
ik ben daar in het verleden geholpen met het kopen van mijn nieuwe aygo door een zekere Dennis Aarts ..deze was op en top vriendelijk en stond met alles te woord, de aflevering was destijds ook perfect ...een top verkoper, jammer dat hij uw zaak verlaten heeft.

Service
Anoniem
09/09/2014
9

Klantvriendelijk en goede uitleg!

Service
Anoniem
04/09/2014
8

geen toelichting

Service
Anoniem
03/09/2014
7

vriendelijke medewerkers, prijsopgave komt overeen, tijdafspraak ook. Vertrouwen in deskundig oordeel is wat minder.

Service
Anoniem
02/09/2014
9

KLANTVRIENDELIJK EN GOEDE UITLEG VAN DE UITGEVOERDE BEURT,EN PRIJSOPGAVEN.

Service
Anoniem
02/09/2014
8

klantvriendelijke benadering met een goede service.

Service
Anoniem
01/09/2014
10

Vriendelijk en behulpzaam personeel Komen de afspraken altijd na.

Verkoop
Dhr Stead (Venlo)
01/09/2014
10

Ik ben erg vriendelijk en correct behandeld.

Service
Anoniem
27/08/2014
9

Alles geheel naar wens

Service
Anoniem
27/08/2014
9

service

Service
Twan Rijk (Venlo)
21/08/2014
8

service duidelijk

Service
Anoniem
20/08/2014
8

Een 8 vind ik een hoge waardering. Uit ervaring weet ik dat er altijd terreinen zijn waarop verbetering mogelijk is, maar die door de klant nog niet bekend zijn.

Service
Peter nellen (Baarlo)
20/08/2014
9

Eerlijk,duidelijk,klantvriendelijk,vertrouwen in wat zij doen.

Service
Anoniem
18/08/2014
10

Niets te klagen

Verkoop
Anoniem
12/08/2014
10

Het hele plaatje van verkoper was perfect, alles is naar wens verlopen. Met een woord uitstekend.

Service
Dhr.Willems. (Brunssum.)
12/08/2014
10

Altijd een fijn ontvangst

Verkoop
Fam. Tummers (Egchel)
12/08/2014
10

Goed en betrouwbaar

Verkoop
Anoniem
11/08/2014
10

Deskundig en betrouwbaar.

Service
HJM Wilms (Evertsoord)
07/08/2014
9

goed werk geleverd

Service
Wim Warmerdam (Blerick ( Venlo))
06/08/2014
8

Mijn auto heb ik nieuw gekocht, en is nu drie jaar oud. Was schijnbaar aan een nieuwe accu toe. Kosten dikke € 100.-
Maar wat schets mijn verbazing, ik moest voor het erin zetten ± 5 min € 30,- betalen. Totale kosten accu met btw €152,-
Ik sta op het punt om over te steken naar een nieuwe, maar dit heeft me als vaste klant, al 20jaar wel aan het denken gezet.
Ik heb ook een klacht gehad met de bekleding van een stoel, 8 maanden later pas een negatieve reactie. Dus het kan beter.
Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd verblijf ik met de vriendelijke groeten Wim Warmerdam.

Verkoop
peter janssen (venlo)
05/08/2014
8

niemand is pefect en ik geef niet een hoger cijfer. Net als vroeger op school, daar waren ook leraren die gaven geen hoger punt dan een 8. Dit is voor de motivatie erin te houden. Als je een 9 of 10 geeft valt er niets meer te verbeteren en dan gaan ze langs de schoenen lopen.

Service
À.Steenhuis. (Venlo Blerick )
30/07/2014
9

Ben zeer tevreden. Alleen de koffiesmaak valt tegen.

Service
Anoniem
29/07/2014
9

Vakkundig en vriendelijk personeel, uitstekende service.

Service
Wim van Gorp (Meijel)
29/07/2014
9

Het is een uiterst betrouwbare dealer, die ik al jaren ken. Bovendien ben ik ook bij hen als klant voldoende bekend. Ook is de sfeer. Het personeel is uiterst vriendelijk en de koffie staat altijd klaar.

Service
Anoniem
24/07/2014
9

fijne garage goede service personeel heel vriendelijk

Service
Anny Driessen (Helden)
23/07/2014
8

Elk jaar kom ik daar
En de 8 is gemiddeld
Een jaar was ik niet helemaal tevreden, zie vorige enquête

Service
Anoniem
23/07/2014
8

klantvriendelijk, deskundig en